суботу, 17 березня 2018 р.

Безплатний сервіс на допомогу вчителю



Go      Як швидко опитати клас і дізнатися, чи засвоїли діти матеріал? Як додати ігрові елементи в навчання та зацікавити учнів співпрацювати, а не змагатися? 

Сервіс Go Pollock пропонує десять ідей, які вчитель може використовувати на своїх уроках.

class upd            Миттєва перевірка знань. Ви почали вивчати з учнями нову тему і хочете перевірити, як вони засвоїли перший урок? Go Pollock створений для цього. Проведіть опитування просто під час заняття: створіть у сервісі тест, складіть запитання та варіанти відповідей, а учні пройдуть його на своїх девайсах і ви одразу побачите результат.

Illustration TeacherStudents       Навички ХХІ століття. До надважливих навичок ХХІ століття відносять критичне мислення, здатність до співпраці та креативність. Проведіть урок з медіаграмотності — поясніть дітям, як працювати з інформацією. А потім за допомогою Go Pollock складіть тест, де замість запитань будуть приклади новин, а учням потрібно буде вирішити: правда це, чи ні.

          А для розвитку креативності запропонуйте учням написати продовження історії про персонажа з їхнього улюбленого мультфільму. Використовуйте тип запитань «Текст» і фотографії героїв популярних мультфільмів. Ви можете об’єднати дітей у команди і над кожним фото написати завдання, а вони будуть писати невеличку історію про героїв. Наприклад, «Бетмен приїхав до Києва, щоб ловити злочинців. Як це буде?» Дітям доведеться домовлятися про подальший хід сюжету, що розвиває комунікативні навички та вчить працювати в команді.