четвер, 26 грудня 2019 р.

Кожна пригода — до мудрості дорога (Для тих, хто ще не встиг або не знав...)

 Не прогадаєте! Завжди актуально (незалежно від змін у програмі чи правописі)!!! До речі, саме так легко реалізувати всі наскрізні лінії та компетентнісний підхід. Крім того, використовувати вміщений у посібниках матеріал можемо, застосовуючи інноваційні технології.
 Вивчаймо граматику на основі добірного, повнозерного тексту! Схвалено для використання в загальноосвітніх навчальних закладах  комісією з української мови Науково-методичної ради з питань освіти Міністерства освіти і науки України (інформація на с.2 посібника). 
    Готуючись до занять, учителі перебирають силу-силенну книжок, щоб наповнити зміст необхідною комунікативною темою, дібрати висловлювання з певною будовою речень, пунктограмами, орфограмами, лексемами тощо. Пропоную словесникам усе в одному - цікаві посібники для роботи на уроках української мови (вивчення теми на основі тексту, комплексні завдання, теми для творів та есе). Перша частина (376 сторінок практичних завдань) наявна і в паперовому, і в електронному варіантах. Друга книжка - в електронному варіанті (ІІ і ІІІ частини, 440 сторінок). 
Пишіть у приватні сповіщення або телефонуйте за номером 0986155904. 
Зразки завдань можна переглянути тут: 
https://mariyavizinska.blogspot.com/2018/12/blog-post_3.html