вівторок, 7 листопада 2017 р.

Приємні зустрічі з дивовижними людьми
У рамках Програми національних обмінів 01 листопада 2017 року в Надвірнянському районі побували педагоги з Донеччини:  Тетяна Лугова, заступник директора з НВР ЗОШ № 15 міста Маріуполя; Олена Бузлама, головний спеціаліст Департаменту освіти Маріупольської міської ради; Наталія Зьома, директор ЗОШ № 10 м. Маріуполя; Валентина Волкова, директор ЗОШ № 20 м.Маріуполя. До них приєдналися колеги з Миколаївщини: Вікторія Чернишева, директор Калинівського НВК Снігурівської районної ради; Тетяна Манзюк, учитель початкових класів, образотворчого мистецтва Калинівського НВК Снігурівської районної ради. Головна ідея зустрічі – розбудова діалогу в Україні, розширення знань про культуру регіонів, обмін кращими освітніми практиками.
Колеги зі Сходу ділилися з нами власними методичними набутками, крутими проектами, з непідробною щирістю розповідали про життя й роботу в прифронтовій зоні, про любов до України, жодним чином не нарікаючи на обставини, а, навпаки, вселяючи надію усім нам. Ми ж запропонували їм педагогічний фольклорно-етнографічний практикум „Міжсубетніччя: бойківсько-гуцульські дивогляди Надвірнянщиниˮ.


Східно-південно-західне педагогічно-духовне розкрилля набирає темпу. Сподіваємось на нові зустрічі, адже відмінності - це класно!













Немає коментарів:

Дописати коментар