понеділок, 3 грудня 2018 р.

Кулик не велик, а все-таки птиця!

Кулик не велик, а все-таки птиця!
Фундація Українського Вільного Університету визначила переможців Літературно-наукового конкурсу Фонду Воляників-Швабінських за 2017 рік і 24 листопада 2018 року в приміщенні Національної спілки письменників України  вручила винагороду переможцям. 
 Першою премією відзначено Віктора Брехуненка за популярну наукову працю “Війна за свідомість”. Спираючись на наукові арґументи, автор спростовує ключові російські міфи про Україну та українську історію.
    
       Другі премії призначено таким авторам:
– Оксані Дзері за дослідницьку працю “Біблійна інтертекстуальність і переклад”, яка здійснює  науковий аналіз біблійних перекладів і концепцій Святого Письма, які лягли в основу писань і перекладів різних письменників;
– Марії Візінській за шкільний посібник “Робота з текстом на уроках української мови як засіб активізації когнітивно-дослідницької діяльності учнів”. Автор подає цінний дидактичний матеріал, який сприяє формуванню національно свідомої, духовно багатої мовної особистості школярів; (Дякую!!!)
– Олегові Чорногузу за збірку есеїв та поезій “Вогнеслов”. У своїх гострих есеях автор дає нищівну відповідь на московські наклепи проти українців в інформаційному просторі...  Докладніше тут...
         Зміст посібників “Робота з текстом..., приклади завдань тут:

Немає коментарів:

Дописати коментар